Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
Produse Meniu

HAIRBUNNY® NO GRAY - doză de 1 lună (180 buc)

Preţ:
625 LEI
486 LEI
Perioada de valabilitate a reduceri:
25.03.2024 - 21.05.2024
Data așteptată pentru livrare: 22 Mai 2024
Taxă livrare: 11 LEI
Puncte de fidelitate ce pot fi obținute: 350
Rating mediu: 5 din 5 stele! (1)

HairBunny NO GREY Complex este formula noastră de vitamine anti-gri pentru a preveni și a inversa părul gri. O formulă complexă remarcabilă pentru inversarea părului gri la femei, care conține vitamine, minerale și antioxidanți cu beneficiile suplimentare ale Fo-Ti, Saw Palmetto, Vitamina C și enzime Catalase pentru a oferi un mediu optim pentru a opri părul gri și a crește părul mai gros și mai sănătos.

Avantaje:
 Reface pigmentarea naturala a parului.
Conținut excelent de enzimă Catalază într-o doză zilnică de 5000 UI
 Imbunatateste sanatatea si grosimea parului.
 6 ingrediente puternice care blochează DHT ajută la combaterea căderii premature a părului.
 Un complex de 24 de vitamine și minerale de calitate premium care ajută la prevenirea și reducerea căderii timpurii a părului.
 Re-pigmentarea naturală a părului poate începe chiar și după utilizarea Complexului NO GRAY timp de 1 lună

Numărătoare inversă promoție

Descriere

Există o soluție!
Nu trebuie să suportați părul cărunt!

Mulți cred că încărunțirea este o predispoziție genetică și, prin urmare, inevitabilă. Cu toate acestea, oamenii de știință au identificat gena IRF4, care este legată de părul gri, care reprezintă doar aproximativ 30% din încărunțire. Trei factori principali determină albirea părului: o scădere a producției de melanină, o creștere a stresului oxidativ și o scădere a enzimei Catalaze din foliculul de păr. Complexul nostru unic face față tuturor celor trei cauze fundamentale.

Cum functioneaza?

Enzima catalaza protejează organismul de peroxidul de hidrogen eliberat la nivel celular. Produce peroxid de hidrogen ca produs secundar al proceselor biochimice ale corpului, astfel încât aproape fiecare celulă din organism conține enzima catalază. În afară de peroxid de hidrogen, îmbătrânirea este cauzată și de alți radicali liberi și molecule oxidative, iar producția de enzime care le neutralizează scade odată cu înaintarea în vârstă.

Știm că peroxidul de hidrogen este o substanță foarte distructivă, așa că noi, oamenii, încercăm să-l neutralizăm în organism cât mai repede posibil.Din fericire, catalaza poate neutraliza o cantitate mare de molecule de peroxid de hidrogen într-un timp extrem de scurt, transformându-le în apă și oxigen inofensiv.

Aplicație:

Luați 2 capsule pe zi cu mult lichid.*

*Nu depasiti 2 capsule pe zi!

Flaconul conține 60 de capsule, ceea ce este suficient pentru 30 de zile.

* Produsele si informatiile mentionate pe site nu sunt potrivite pentru diagnosticarea, dezvoltarea de tratamente si tratamente sau prevenirea bolilor.

Recenzii

5.00
1 de review-uri
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
| 5 din 5 stele!
Achiziționat veritabil
07.04.2023
Egy hónapja használom, már látszik olyan területeken, ahol korábban teljesen ősz volt, hogy kezdenek sötét hajszálak nőni.