Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile. Accepta
Produse Meniu

HAIR Vitamin

Lipsa nutrienților necesari pentru creșterea sănătoasă a părului tău provoacă căderea părului. Proteinele, vitaminele și mineralele sunt elemente necesare pentru un păr sănătos. Ca urmare a dietelor drastice, alimentației sărace în vitamine și minerale, deficienței de fier, consumului excesiv de sare și de zahăr, deficienței de iod și hipotiroidismului apărut ca urmare a acesteia, lipsei de vitamine A, B, Biotină, dietelor sărace în proteine mici, firele de păr devin mai subțiri și începe căderea părului. Anxietatea și stresul contribuie de asemenea într-o mare măsură la căderea părului.

1. PROBLEMA: MODUL DE VIAȚĂ ACCELERAT DE ASTĂZI

Vopsirea părului, mâncărurile rapide delicioase, stresul, munca și petrecerea - efectele combinate ale acestora duc la pierderea frumuseții naturale a părului tău, acesta devenind fragil și lipsit de strălucire, ceea ce va afecta și fericirea ta.

2. SOLUȚIA: VITAMINA PENTRU PĂR HAIRBUNNY

Ți-am creat o vitamină-bomboană gumată pentru păr, delicioasă cu gust de fructe de pădure, în formă de iepuraș, care conține 15 feluri de vitamine, pentru ca părul tău să devină din nou sănătos și superb de la rădăcină până la vârfuri. Pentru că noi credem, că un păr sănătos cu un luciu deosebit oferă încredere și fericire în viața de zi cu zi.

3. REZULTAT: UN PĂR LUCIOS, SĂNĂTOS DIN NOU

Rezultatul vei fi tu însăți! Vei avea din nou un păr bogat, strălucitor, fără structură fragilă și care va crește rapid. Oare un păr frumos și sănătos este suficient să-ți redea fericirea și încrederea în sine?! DA…

CÂND VEI OBSERVA SCHIMBAREA?

Pentru ca vitaminele să se încorporeze în organism și să-și dezvolte efectele benefice, este nevoie de timp, astfel în primele săptămâni va trebui să ai răbdare, dar este posibil ca deja după prima spălare a părului să observi o schimbare, datorită utilizării vitaminelor HairBunny. Deoarece schimbarea necesită timp, recomandăm administrarea vitaminei pentru păr HairBunny în formă de cură, pentru o perioadă de minim 3 luni.

 

După 2 săptămâni Părul tău devine mai lucios și mai bogat, pielea devine mai hidratată și mai revitalizată.
După 1 lună Părul tău începe să crească mai repede și starea acestuia se îmbunătățește în continuare.
După 2 luni Părul tău crește din ce în ce mai repede. Textura acestuia va fi mai bogată și mai puternică, căderea părului se va opri.
După 3 luni + Părului tău se va stabiliza, acesta va crește mai repede și mai sănătos, nu va fragil și nu va cădea.