Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
Produse Meniu

LASHFACTOR ser pentru creșterea genelor

Serul pentru creșterea genelor HairBunny LASHFACTOR este un ser pentru creșterea genelor 100% vegan, cu un conținut ridicat de ingrediente active și vitamine, care promovează aspectul unor gene cu aspect mai lung, mai puternice și mai pline. Formula noastră cosmetică naturală este realizată cu un conținut ridicat de ingrediente active, cum ar fi BaicapilTM, Biotină, Acid Hialuronic, Arginina, Tripeptide-5 și Niacinamidă, Extracte de Soia și Germeni de Grâu, Extract de Rădăcină Baikal Chussoka.

1. REZULTAT: GENE MAI LUNGI, MAI GROASE SI MAI PLINE

Serul pentru creșterea genelor HairBunny LASHFACTOR asigură hidratare intensivă, hrănire profundă și regenerare genelor tale. Întărește foliculii și revitalizează genele, împiedicându-le să se subțieze și creând un efect luxuriant. Serul acoperă genele cu un strat protector catifelat. Acest lucru va face genele vizibil mai puternice, mai groase și mai lungi - primele rezultate spectaculoase vor apărea în două săptămâni. Asigură-ți ce este mai bun pentru genele tale și bucură-te de efectul frumos, natural!

2. APLICATOR DE PRECIZIE, APLICARE RAPIDA, SIMPLA SI SIGURA

Aplicatorul de ser pentru creșterea genelor HairBunny LASHFACTOR este proiectat ergonomic și cu grijă, astfel încât aplicarea produsului să fie ușoară, rapidă și precisă. Asigurați-vă că pielea este lipsită de machiaj și cremă. Aplicați produsul acolo unde genele se întâlnesc cu pielea ca și cum ați folosi un creion de ochi. După câteva minute, serul este absorbit și elementele de întărire sunt activate. Nu există picături în exces, o puteți aplica cu precizie.

3. FORMULĂ INOVATORĂ CU INGREDIENTE DE CALITATE EXCELENTĂ

Serul pentru creșterea genelor HairBunny LASHFACTOR a fost dezvoltat cu ingrediente naturale și cele mai recente descoperiri ale cosmetologiei moderne, care este esențială pentru rutina ta zilnică. Formula noastră cosmetică naturală este realizată cu un conținut ridicat de ingrediente active, cum ar fi BaicapilTM, Biotină, Acid Hialuronic, Arginina, Tripeptide-5 și Niacinamidă, Extracte de Soia și Germeni de Grâu, Extract de Rădăcină Baikal Chussoka.

CUM FUNCTIONEAZĂ :

Serul pentru creșterea genelor HairBunny LASHFACTOR oferă hidratare intensivă, hrănire profundă și restaurare. Întărește foliculii și revigorează genele, previne subțierea și mărește genele. Serul acoperă fiecare genă cu un strat protector mătăsos. Ingredientele pătrund în straturile mai profunde ale pielii până la rădăcinile genelor, unde își exercită efectul. Foliculii de păr hrăniți cresc gene puternice, groase și incredibil de lungi într-un timp scurt. Mai mult, HairBunny LASHFACTOR serul pentru creșterea genelor întunecă genele și le acoperă cu un strat protector.

 

După 2 săptămâni Începe faza de creștere a foliculilor de păr, faza anagenă.
După 1 lună Genele tale vor fi vizibil mai puternice, mai groase și mai lungi.
După 2 luni Genele tale vor continua să crească, să devină mai groase și vor apărea gene noi.
După 3 luni+ Genele tale au ajuns la sfârșitul procesului de creștere și îmbogățire.

Comandă serul pentru creșterea genelor Hairbunny LASHFACTOR

Ser premium pentru creșterea genelor cu ingredientul de stimulare a creșterii genelor BaicapilTM dovedit clinic, Arginin și complexul Tripeptid-5, Biotină si Pantenol, care toate ajută la îngroșarea, alungirea și regenerarea genelor.

Mergeti la magazin