Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
Produse Meniu

NO GRAY Complex

Cu vitamina HairBunny NO GRAY împotriva părului gri, faci un pas uriaș către inversarea albirii părului tău.

Un complex unic NO GRAY special dezvoltat pentru femei, care conține ingrediente naturale și ajută la restabilirea pigmentării naturale a părului.

Cu un continut ridicat de enzime Catalaza (5000 UI), precum si L-metionina, extract Fo-Ti, zinc, seleniu si biotina, contribuie la sanatatea scalpului si a parului.

De asemenea, conține L-cisteină, un aminoacid care ajută la creșterea părului și ajută organismul să producă cheratina, care contribuie la o structură sănătoasă a părului și la creșterea rapidă a părului.

De asemenea, ajută la prevenirea căderii părului - Complexul de vitamine B vitaminele C, D, E și mineralele seleniu și zinc din formulă joacă un rol important în dezvoltarea normală a foliculului de păr și întărirea părului, precum și în tratamentul căderii părului.

Complexul HairBunny NO GRAY este alcătuit dintr-o combinație specială de ingrediente vitaminice care vă ajută să vă îngrijiți și să vă faceți părul sănătos, hrănindu-l din interior spre exterior.

Cel mai important feedback pentru noi este că toată lumea spune: „CHIAR FUNCȚIONEAZĂ!”

Ingrediente pentru HairBunny NO GRAY:

Conține: vitamina B3, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina D, biotină, zinc, iod, seleniu, acid folic, extract de palmier Szabal și coada-calului, L-tirozină, L-cisteină, L-metionină și catalază enzime și vitamine și minerale suplimentare.

 

Comanda Hairbunny NO GRAY Complex de vitamine împotriva părului gri

Cu un conținut ridicat de enzime Catalaze și un complex de 24 de vitamine și minerale de calitate Pémium, care ajută la prevenirea și reducerea căderii premature a părului.

Mergeți la Magazin