Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile. Accepta
Produse Meniu

HAIR Vitamin

Cu vitamina pentru creșterea părului HairBunny faci deja un pas imens spre părul frumos și bogat. Pentru că nimic nu te face MAI FRUMOASĂ și MAI SEXY în lume decât încrederea în sine!

Dacă ai încredere în tine și dacă dispui de acea energie „magnetică”, vei atrage privirile tuturor. Datorită acestui lucru vei fi incredibil de atrăgător. Există nenumărate studii care dovedesc acest fapt.

În cele din urmă, încrederea în sine duce la un sentiment pozitiv în toate situațiile. Dacă te simți bine, atunci încrederea de sine va fi reflectată spre cei din jur!

Noi, cei de la HairBunny credem că, dacă tu arăți bine, atunci te și simți bine și foarte puține lucruri pot oferi acest sentiment, cu excepția unui păr frumos și sănătos, de care poți fi mândră în fiecare zi.

Vitamina pentru păr HairBunny este alcătuită din 15 feluri de vitamine, care ajută la hrănirea și întărirea părului din interior spre exterior, asigurând sănătatea acestuia.

La crearea vitaminei HairBunny am folosit niște ingrediente naturale de calitate, datorită cărora iepurașii au un miros și gust delicios de fructe de pădure și pe lângă gustul lor plăcut contribuie în mod eficient la creșterea și regenerarea părului tău! Pentru noi, cel mai important feedback este, că toată lumea spune: „ASTA FUNCȚIONEAZĂ ÎNTR-ADEVĂR!"

Ingredientele HairBunny sunt:

Iepurașii de gumă conțin vitamina A, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina D, vitamina E, biotină, zinc, iod, colină, acid folic și inozitol, ca vitamine active și minerale.
Vezi mai jos descrierea și efectele vitaminelor:       

Vitamina A: Joacă un rol important în dezvoltarea și regenerarea pielii și firelor de păr. Asigură o creștere rapidă a părului, iar părul va deveni neted și mătăsos. Cele mai bune surse de vitamina A sunt gălbenușul de ou, peștele de mare, untul, margarina, organismul fiind capabil să producă vitamina A și din fructe și legume cu conținut de beta-caroten, cum ar fi ardeii grași, morcovii, spanacul, dovlecii, caisele.

Vitamina C: Vitamina C protejează celulele ca un antioxidant, crește capacitatea de rezistență a părului și ajută la absorbția fierului, care este un element important pentru păr. Vitamina C se găsește în cea mai mare cantitate în citrice (lămâie, portocale, grapefruit), ardei, căpșuni, kiwi, măceșe, varză, conopidă, dovlecei si castane. Vitamina C ajută la producerea de colagen, astfel încât părul va fi mai puternic și mai frumos. Vitamina C nu numai că stimulează sistemul imunitar, dar, de asemenea, este esențială pentru producerea corespunzătoare a colagenului, contribuind astfel la menținerea stării normale a pielii și buna funcționare a acesteia.

Biotină: Elementul principal al HairBunny este Biotina, care contribuie la creșterea mai rapidă a părului. Lipsa de biotină cauzează un păr fragil și în multe cazuri simptome de cădere a părului în pete și de asemenea, accelerează apariția firelor albe. Consumul de alimente care conțin biotină sau care sunt fortifiate cu biotină ajută la combaterea căderii părului. Dacă consumăm biotină, aceasta ajută la menținerea nivelului de keratină a părului, care întărește în continuare părul, deoarece părul și unghiile sunt compuse din keratină. Consumul de biotină împreună cu alte vitamine B oferă de asemenea o soluție eficientă în lupta împotriva căderii părului. Pentru cei care sunt predispuși la acnee, recomandăm să completeze administrarea de biotină cu vitamina B5, combinarea celor două vitamine ajută la reducerea acneei.

Vitamina B5 (acid pantotenic): Vitamina B5 sau altfel numit acidul pantotenic ajută la creșterea părului, contribuind la producerea naturală a creatinei părului. Ajută la regenerarea părului, în special în cazul fragmentării extreme. Vitamina B5 este esențială pentru părul tău în procesul de creștere, din cauza lipsei de vitamina B5 creșterea părului devine mai lentă. Frumusețea părului și a pielii se datorează acestei vitamine, care este vitală pentru obținerea părului frumos și a pielii sănătoase. La fel ca multe alte vitamine B, vitamina B5 hrănește foliculii de păr pe tot corpul, din interior spre exterior, iar această vitamină este responsabilă pentru strălucirea părului tău.

Acidul folic: Acidul folic este cunoscut ca o vitamină stimulativă, care este vitală pentru îmbunătățirea ADN-ului. Este o vitamină care sprijină efectiv diviziunea celulară, pentru ca rădăcinile să producă un păr sănătos și frumos. Acidul folic contribuie la reducerea căderii părului și la prevenirea subțierii firelor de păr. Acidul folic este ideal în combinație cu vitamina B12. Orice deficiență a acestor vitamine în organism poate duce la pierderea excesivă a părului sau la fragmentarea părului. Pentru a avea o podoabă capilară bogată și strălucitoare, este importantă administrarea concomitentă a acestor două vitamine.

Vitamina B12: Stimulează creșterea părului și oferă energie organismului, deoarece contribuie la formarea globulelor roșii și la transportul oxigenului în sânge. Celulele roșii din sânge sunt responsabile pentru alimentarea cu oxigen a scalpului, ceea ce ajută la creșterea părului. Putem observa, că persoanele care introduc în organism cantități adecvate de vitamina B12, sunt mai energice.

Vitamina B6: Aceasta este o vitamină incredibilă, care este esențială în tratamentul împotriva căderii părului. Ajutând corpul să creeze celule noi și să transporte oxigen către scalp, rădăcinile vor putea produce un păr nou, mai sănătos. Alimente precum semințele de floarea-soarelui, carnea de pasăre și peștele ton conțin vitamina B6. Atunci când se utilizează zinc, cele două substanțe lucrează împreună pentru a preveni blocarea DHT-ului în organismul nostru, care poate provoca căderea părului.

Vitamina D: Vitamina D este un ingredient indispensabil în obținerea unui păr frumos și a creșterii constante a acestuia. Cercetările au arătat că vitamina D ajută la formarea noilor rădăcini de păr și de foliculi, în locul în care poate crește părul cel nou.

Vitamina E: Această vitamină este necesară pentru un flux sanguin adecvat. În afară de regenerarea și protecția părului, ea ajută la prevenirea formării ridurilor. Ca și vitamina A, această vitamină ajută la furnizarea unei cantități suficiente de oxigen către scalp, facilitând astfel creșterea sănătoasă a părului. Acest antioxidant bogat previne deteriorarea rădăcinilor de păr. Prin administrarea vitaminei E în combinație cu vitamina C, părul va deveni mai puternic și mai flexibil.