Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica privind cookie-urile.
Produse Meniu

CODE Premium Vitamina pentru păr

HairBunny CODE Premium vitamină pentru păr: o vitamină perfectă pentru păr care constă din ingrediente dovedite clinic și ajută părul să crească în doar 28 de zile. Ingredientul miraculos este un amestec perfect 36 de vitamine și Anagain, micronutrienți suplimentari, cele mai bune pentru creșterea și grosimea părului, HairBunny CODE Premium vitamină pentru păr susține și menține foliculii de păr sănătoși pentru a revitaliza și întări părul din interior.

Ce este AnaGain™?

AnaGain, un extract din germeni organici de mazăre, este principala forță motrice din spatele vitaminei HairBunny CODE Premium pentru păr. Germeni naturali de mazăre sunt o sursă benefică de vitamine și minerale - și sunt, de asemenea, bogați în biotină, care ajută la creșterea părului. Acest extract de germen de mazăre pentru păr este ceea ce determină eficacitatea vitaminei HairBunny CODE Premium pentru păr, cu rezultate dovedite clinic pentru matricea perfectă a părului.

Care sunt etapele creșterii părului și de ce se numește AnaGain™?

Părul trece printr-un ciclu de viață continuu constând din trei etape cheie de creștere. Faza anagenă se mai numește faza de „creștere”, faza catagenă sau „regresie”, iar faza telogenă, numită în mod adecvat faza de „repaus”. În timpul fiecărui ciclu, părul nou crește și părul vechi cade. Și, deși există trei etape ale ciclului de creștere a părului, este important de reținut că anagenul are cel mai semnificativ impact asupra sănătății și creșterii generale a părului. Căderea părului apare atunci când ciclurile anagen și de creștere a părului sunt scurtate. Ca rezultat, foliculii de păr se regenerează lent, ceea ce înseamnă că se luptă să se regenereze, rezultând în timp un păr mai subțire.

Funcționează AnaGain™?

Extract de germeni de mazăre pentru creșterea părului, AnaGain este o vitamină dovedită clinic împotriva căderii și rărirea părului. Este bogat în micronutrienți care călătoresc prin vasele de sânge pentru a ținti foliculii pentru un păr mai lung, mai puternic și mai gros. În studiile clinice, AnaGain:

 Reduce caderea parului cu 34% dupa 1 luna de tratament.

 71% dintre participanți au raportat o îmbunătățire a stării generale a părului lor.

 86% dintre participanți au raportat o reducere a căderii părului după 2 luni de tratament. (1).

Pe lângă AnaGain, vitamina HairBunny CODE Premium pentru păr conține și 36 de ingrediente active avansate suplimentare și cele mai bune vitamine împotriva căderii părului - inclusiv extract de coada-calului, extract de bambus, cupru, fier, zinc, seleniu și biotină. Acţionează sinergic în folicul pentru a optimiza mediul pentru creșterea părului.

La HairBunny, credem că dacă arăți bine, te simți bine și foarte puține lucruri se potrivesc cu acel sentiment, cu excepția părului frumos și sănătos de care poți fi mândru în fiecare zi a săptămânii.

Vitaminele pentru păr HairBunny sunt alcătuite dintr-o combinație de ingrediente speciale de vitamine premium care vă ajută să vă îngrijiți și să vă faceți părul sănătos, hrănindu-l din interior spre exterior.

Cel mai important feedback pentru noi este că toată lumea spune: „CHIAR FUNCȚIONEAZĂ!”

HairBunny CODE Premium Vitamina premium pentru păr conține:

Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B3, Vitamina B5, Vitamina B6, Vitamina B12, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, Biotina, Zinc, Fier, Cupru, Seleniu, Ashwaganda, Palmier de salvie, Catina, Extract de bambus , Colagen de pește, Iod, Colina, Acid folic și Inozitol ca vitamine și minerale active.